OVER ONS

Activate & Exposure wordt bestuurd met passie door:

logo

Roor de Gans

“Als grondlegger van een paar mooie evenementen en met 25 jaar werkzaamheid in de bouwnijverheid ben ik wel gewend om een steentje bij te dragen.”

logo

Erwin Nijenhuis

“Financieel weet ik wat er speelt, en serviceclubs zijn mij niet vreemd, dat hoeft niet iedereen zelf te ontdekken.”

logo

Els Holsappel

logo

Johan van Zadelhoff

“Klanten zijn mijn leven en mensen zijn mij lief. Ik hoef hier niet aan te verdienen, ik krijg er een rijk gevoel van.”

logo

Patrick Mensink

logo

Jouw foto hier?

Mensen met organisatietalent en/of leuke ideeën zijn altijd welkom!

logo

Natascha Dröge

 

Mensen met een gezamenlijk breed netwerk die voor jou deuren kunnen openen en die je gedreven willen helpen om jouw ideeën te vervolmaken.

Hoewel zij dit op persoonlijke titel doen, geeft hun achtergrond hen voldoende mogelijkheden en toegang tot de benodigde netwerken.  

De stichting bestaat uit mensen die ervaring en/of affiniteit hebben met evenementenorganisatie of daarin bij kunnen dragen vanuit hun maatschappelijke positie.
Drijfveer is de passie en ambitie om activiteiten en evenementen een kans te geven door deze optimaal te ondersteunen. Dit door eigen inbreng en middels het binden en verbinden van diverse instanties en organisaties met elkaar.

 

Evenementen

Activate & Exposure ondersteunt evenementen en activiteiten die de leefbaarheid bevorderen. Afhankelijk van de vraag wordt de bijdrage daarin bepaald...

Lees meer

Organisaties

Soms kom je letterlijk wat handjes tekort bij de organisatie van een evenement. Zoek contact met anderen en gelijkgestemden die je kunnen helpen.....

Lees meer

Diensten

Iedereen die iets wil organiseren heeft wel eens iets dat hij of zij net niet weet. Wij kunnen je verder helpen in de organisatie...

Lees meer